Nedenfor finner du et par programmer som vi tilbyr deg å laste ned og bruke gratis!


1. FilSplit.exe. Program som gjør det enkelt å fordele store filer, som ikke får plass på én diskett, på flere. Egner seg spesielt til store bildefiler og animasjoner, for eksempel MPEG og AVI.

Versjon 1,03

 

Last ned FilSplit (50,0 KB)

 

2. Blink.exe. Originalt spill som krever hurtighet og reaksjonsevne for å oppnå best mulig resultater.

Versjon 1,18

Installasjonen er enkel. Du dobbeltklikker "Installer Blink", bruker "Browse" til å velge ønsket plassering på disken og klikker deretter "Unzip". Resten går av seg selv, og du klikker "Close" når installasjonen er ferdig. Installasjonsprogrammet er helt selvstendig og du behøver ikke ha WinZip installert på maskinen.

OBS! Vi har satt opp en egen side der vi vil vise de beste poengresultatene som vi etterhvert får kjennskap til. Deltagere trenger bare å sende oss en liten fil for å få resultatet sitt registrert. Se menyfunksjonen "Toppliste poengsummer" i selve programmet eller les informasjonsfilen "Les her" som følger med programmet for nærmere opplysninger.

Velg "Blink-rekorder" til høyre for å hente fram listen.

Premiekonkurranse.
Det er foreløpig satt opp fire premier til de som setter nye rekorder i Blink. (Teoretisk er det ingen grense for hvor mange poeng det går an å oppnå.)

 

Last ned Blink (1,92 MB)

 

 Egen e-adresse for Blink:


Resultatslisten kan nå
sendes til "spill@yri.no", Se "Toppliste poengsummer " under "Info" på menyen!
 

Se mer info i filen "Les her"
som f
ølger med Blink!
 

 

Trenger du et spesiallaget dataprogram, kan det kanskje lønne seg å kontakte oss. Vi kan skilte med programmeringserfaring fra plattformene CP/M, AppelDOS, Amiga, MS-DOS og Windows 9X / NT, og var bl. a. først i Norge med å lanserte program til Amiga. For tiden jobber vi mest på NT / 2000 med Microsoft C / C++ som verktøy.


 Priser:        
  Bruk og kopiering av FilSplit og Blink

 kr.

0

 

 

 
  Datatjenester: Etter avtale